Selecteer de taal

Een team met een hart van beton

Een betonvloer leggen is teamwork. Werk voor een team van perfect op elkaar ingespeelde specialisten, van het allereerste advies tot en met de after sales. Daar staan we voor, bij Verkade Beton.

vk4Onze medewerkers hebben over het algemeen jarenlange ervaring in de aanleg van betonvloeren. Die vakkundigheid is eerste vereiste voor een perfecte vloer. Beton storten vraagt vooral kennis van zaken. Geen detail over het hoofd willen zien. En expertise die is opgedaan onder uiteenlopende omstandigheden.

Optimaal inspelen op elke opdracht

De medewerkers van Verkade Beton zijn bekend met alle verwerkingstechnieken en (weers)omstandigheden. Dat maakt dat ze optimaal kunnen inspelen op elke opdracht. En per project de vloer kunnen realiseren die bij uw verwachtingen aansluit. Natuurlijk kunt u er ook op rekenen dat onze medewerkers op de hoogte zijn van alle actuele veiligheidsvoorschriften. En ook een gezonde dosis praktisch denken is ons niet vreemd. Als het nodig is met z’n allen de schouders eronder om op tijd een opdracht af te ronden: als 100% Westlands bedrijf hebben we die reputatie. En die houden we graag zo.